Verpakkingsindustrie

Hier zijn we goed in

Seriematig draaiwerk - Van Poppel Metaal

Veilig & duurzaam verpakken is een trend

De groei die E-commerce de laatste jaren doormaakt heeft ook invloed op de verpakkingsindustrie. Er zijn steeds meer producten die veilig verpakt moeten worden. Daarnaast speelt ook de vraag om dit steeds duurzamer op te lossen. Hierdoor is deze branche in constante beweging en ontwikkeling.

Op tijd en in goede staat bij de eindgebruiker

Ook is er een trend naar kleinere, compactere verpakkingen, om transportkosten te verlagen en om te voldoen aan de vraag naar gemak voor consumenten.

De verpakkingsindustrie speelt ook een belangrijke rol in de distributieketen van producten, door het zorgen voor een efficiënte en veilige verzending van goederen over de hele wereld. Verpakkingsbedrijven werken vaak samen met andere bedrijven in de logistieke keten om ervoor te zorgen dat producten op tijd en in goede staat bij de eindgebruiker komen.

Bij Van Poppel Metaal leveren we veel draaiwerk voor deze sector. Onze kwaliteit en snelheid sluit naadloos aan op de wensen van deze branche.

24/7 Onbemande productie

Meer informatie

We zijn in staat om grote series draaiwerk onbemand te produceren. Alle draaibanken zijn voorzien van een stafaanvoer of een gantry loader. Deze automatiseringen kunnen zelfstandig vooraf ingestelde materialen wisselen en de productie starten.

Ons volautomatisch machinepark zorgt voor flexibiliteit en snelheid richting onze klanten.

Specialist in draaiwerk tot Ø100

Meer informatie

Ons machinepark is geschikt voor draaiwerk tot ø100. Valt jouw vraag hier buiten? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Grote series

Meer informatie

Grote series zijn voor ons niet vreemd. Wij zijn in staat om grote series te verwerken. Dit kunnen wij doen door onder andere 24/7 te draaien. Hierbij zorgen we dat we de machine één keer instellen waardoor deze vervolgens uren achter elkaar door kan draaien.