Intra logistieke sector

Hier zijn we goed in

van poppel metaal-49

Meer vraag naar intra logistieke oplossingen

De ontwikkelingen binnen E-commerce zorgen voor kansen op het gebied van automatisering en optimalisatie binnen hun productieproces. Zij hebben complexe productielijnen die continu te maken krijgen met veranderingen. Iedere wijziging die aangebracht wordt aan een verpakking moet worden doorgevoerd in de productielijn.

Conveyors vragen om een hoge kwaliteit onderdelen

De conveyors en andere machines moeten bevoorraad worden met een hoge kwaliteit aan onderdelen. Van Poppel Metaal kan in deze behoeften voorzien. Met ons volautomatische machinepark kunnen we snel en betrouwbare halffabricaten afleveren.

Bij Van Poppel Metaal leveren wij veel draaiwerk voor deze sector. Onze kwaliteit en snelheid sluit naadloos aan op de wensen van deze branche.

24/7 Onbemande productie

Meer informatie

We zijn in staat om grote series draaiwerk onbemand te produceren. Alle draaibanken zijn voorzien van een stafaanvoer of een gantry loader. Deze automatiseringen kunnen zelfstandig vooraf ingestelde materialen wisselen en de productie starten.

Ons volautomatisch machinepark zorgt voor flexibiliteit en snelheid richting onze klanten.

Specialist in draaiwerk tot Ø100

Meer informatie

Ons machinepark is geschikt voor draaiwerk tot ø100. Valt jouw vraag hier buiten? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Grote series

Meer informatie

Grote series zijn voor ons niet vreemd. Wij zijn in staat om grote series te verwerken. Dit kunnen wij doen door onder andere 24/7 te draaien. Hierbij zorgen we dat we de machine één keer instellen waardoor deze vervolgens uren achter elkaar door kan draaien.