Hydrauliek & Pneumatiek

Hier zijn we goed in

Paul & Hein - Van Poppel Metaal

Volautomatisch machinepark die de vraag van fabrikanten aan kan

Jij als inkoper van een maakbedrijf bent op zoek naar leveranciers met een stabiel productieproces. Een leverancier die de kwaliteit van jouw gewenste Hydrauliek & Pneumatiek aan kan.

Brainport-regio blijft zich ontwikkelen

De toonaangevende bedrijven in de Brainport-regio blijven zich ontwikkelen. Het is een branche die vraagt om specifieke eisen, maar ook in een raptempo ontwikkeld. Dit heeft ook invloed op hun productieproces en machines.

Ons machinepark bevat automatisering die de korte doorlooptijden van de branche kunnen realiseren. Daarnaast weten onze vakmensen de beste prestaties uit deze machines te halen. Door kritisch na te denken over het productieproces kunnen zij nét die efficiëntieslagen slaan die nodig zijn om stabiel te kunnen leveren.

24/7 Onbemande productie

Meer informatie

We zijn in staat om grote series draaiwerk onbemand te produceren. Alle draaibanken zijn voorzien van een stafaanvoer of een gantry loader. Deze automatiseringen kunnen zelfstandig vooraf ingestelde materialen wisselen en de productie starten.

Ons volautomatisch machinepark zorgt voor flexibiliteit en snelheid richting onze klanten.

Specialist in draaiwerk tot Ø100

Meer informatie

Ons machinepark is geschikt voor draaiwerk tot ø100. Valt jouw vraag hier buiten? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Grote series

Meer informatie

Grote series zijn voor ons niet vreemd. Wij zijn in staat om grote series te verwerken. Dit kunnen wij doen door onder andere 24/7 te draaien. Hierbij zorgen we dat we de machine één keer instellen waardoor deze vervolgens uren achter elkaar door kan draaien.